tafel en stoel
Dickens18_Praktisch

Openingsshow op zaterdag en zondag om 17 uur op de Markt.

Aansluitend belevingswandeling door het stadscentrum.

Slotshow op zaterdag en zondag om 21.30 uur op de Markt.

 

De toegang tot Dickens ’18 en de wandelroute zijn gratis. Aan de kramen van de lokale verenigingen betaalt u met Dickens Coins. Deze zijn te koop aan de bonnenstanden op de Markt.

Om zowel de sfeer als de veiligheid te vergroten, zijn het stadscentrum en de wandelroute verkeersvrij op zaterdag vanaf 16.45 uur en op zondag vanaf 13 uur: Markt, Genutstraat, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Korenstraat (vanaf parking Korenbloem), Camille Huysmansplein, Begijnhof (enkel plaatselijk verkeer), Kloosterstraat (vanaf aansluiting Ridderstraat), Klokkestraat (tot aan parking De Klokke), Demerlaan (tot aan prieeltje) en Brugstraat (vanaf aansluiting Demerwal). Op het Jazz Bilzenplein kan niet geparkeerd worden op zaterdag en zondag vanaf 10 uur (medewerkers uitgezonderd). Naast de gebruikelijke langparkeerplaatsen zijn er extra parkings aan de Alma en in de Wijerstraat (TISJ). Alle ondergrondse parkeerterreinen blijven eveneens vlot bereikbaar. Volg de aanwijzingen op het digitale parkeerverwijssysteem.

Koninklijke kramen

Ook de lokale verenigingen halen alles uit de kast om Queen Victoria en haar gevolg in de watten te leggen. In hun vorstelijke kraampjes verspreid op en naast de Markt verwennen ze de smaakpapillen van alle bezoekers. Er is voor elk wat wils. Van soep, choco en jenever tot broodjes, spiesjes enz. Kom langs en steun de werking van de verenigingen.

Shoppen

Steek uzelf nog snel in het nieuw voor het bezoek van de Queen of zet de kroon op het werk en haal leuke attributen om haar te verwelkomen. Op zondag zijn de winkels extra open vanaf 13 uur.